torsdag 2 oktober 2008

Hjältarna från Gnesta Blue Wings (2)

Till sist skriver även Expressen om Gnesta Blue Wings hjältemodiga insats i samband med att 25 avskum överföll en tjej i Södertälje den 6 septemeber. Men inte ett ljud om att förövarna troligen är syrianer och assyrier. Och inte knysst om att ett helt syriskt-assyriansk samhälle i Södertälje tiger om det inträffade. Vilken skam.

Magnus Hellberg ljuger dessuton när han skriver att de 25 syrianerna/assyrierna kallade den svenska kvinnan för "hora" - "svennehora" ska det vara. Svin och judesvin har aldrig varit samm ord!

Ref: Flashback Flashback GK

I Gnesta Bluewings gästbok kan du själv hedra hjältarna!

Och så här kan du stödja Gnesta Blue Wings: Bankgiro 759-2280 PlusGiro 86 06 45-1

"De kunde ha sparkat ihjäl henne"
GNESTA. Här får Robin Isacsson, 19, och hans hockeypolare i Gnesta Blue Wings en bamsekram och ett jättetack av Maria, 21:
- Ni var så modiga. Utan er hade jag inte stått här i dag, kanske inte ens levt. Gänget som attackerade och sparkade henne medvetslös bestod av 30-tal ungdomar - flera av dem beväpnade.
- Sedan hörde vi hur tjejen skrek. Det var en klunga på säkert 25- 30 ungdomar på platsen.
- De lyfte upp tjejen i håret och sparkade mot hennes huvud!

* * * * *

LT och Aftonbladet hängde på uppmaningen från Flashback och Gotiska Klubben att hedra hjältarna från Gnesta Bluewings. I Gnesta Bluewings gästbok kan du själv hedra dem! Ref: 1 2 3


Länstidningen i Södertälje:

Hjältarna från Gnesta
De hyllade hjältarna från Gnesta återvände i går till platsen där den svåra ­gängmisshandeln utspelade sig för drygt två veckor sedan. En man hajar till, stannar och frågar om det är killarna som ingrep vid gängmisshandeln av en tjej för drygt två veckor sedan. När han får klart för sig att det stämmer tar han ett par steg närmare och höjer tummen mot ­grabbarna.
– Respekt! säger han innan han hastar ­vidare.
De sex killarna bara ler. De verkar överväldigade av alla varma ord och hyllningar som sprids om dem och deras gärning den där lördagsnatten för drygt två veckor sedan LT

* * *
Aftonbladet:

Kim Tholander, Robin Isacsson, Johan Vekas, Claes Winterborg, Martin Eriksson och Marcus Karlsson kastade sig in i tumultet och räddade kvinnan.

Blev hjältar – i tunneln
Killarna slogs blodiga när de stoppade misshandel av kvinna.
De sex killarna såg hur gänget hoppade på flickans bröstkorg. Hur de lyfte hennes huvud och sparkade henne om och om igen.Utan att tveka gav de sig rakt in i slagsmålet.
– Det ska vara självklart att hjälpa till, säger de.
Aftonbladet

* * *

Gnesta Bluewings gästbok proppfull - av kärlek
Sällan har jag läst en gästbok så överfull av kärlek: Bragdguld, kärlek, hyllning, heja, ovationer, tack, imponerande, bra gjort, tack, underbart, eloge, tack igen, etc...man blir glad av detta.

Hedra och Gratulera dem i Gnesta Bluewings gästbok!

* * *

Övriga artiklar om överfallet i Södertälje:
19-åring berättar om den brutala misshandeln LT
Flera till sjukhus efter brutal misshandel LT
Tillbaka på brottsplatsen LT
Sluta, ser ni inte att hon är medvetslös AB
Sluta blunda för svenskfientligheten! SD
Misshandlande ynkryggar väcker avsky Ledare LT
Noe går galt i Sverige Document.no
Unga hjältar ingrep i brutal misshandel i Södertälje TV3
Johanne Hildebrandt Blogg AB
Inte längre hållbart Situation Södertälje
Överfall utan heder LT
Polisen nystar vidare – ännu ingen gripen LT
Fega expressen Flashback
Polisen nysta vidare - ingen gripen LT
Hjältarna från Gnesta LT
Blev hjältar – i tunneln Aftonbladet
LT i Sveriges Radio angående gängmisshandeln LT
"De kunde ha sparkat ihjäl henne"
et cetera...LT

Förövarna kommer tids nog demaskeras i Flashback.

* * *

"Svennehora" nedslagen av 20-25 invandrarkillar"
Martin Eriksson, 21, säger:

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan
Jag håller på att göra en blogg om grov misshandel av kvinnor i allmänhet, och om misshandeln i Södertälje i synnerhet.
Jag vill få igång en diskussion om vår nuvarande lagstiftning för den här sortens brott och har lagt in en poll där man kan rösta på olika typer av straff man själv skulle vilja se.
Syftet är att försöka få fram en bild av hur allmänheten skulle vilja att den här typen av extremvåld mot kvinnor bestraffas, om nuvarande straffskala är tillräcklig, behöver den skärpas eller bör vi ta in helt nya former av straff? Jag hoppas att fler vill hjälpa till med bloggen, jag anser att detta är en så pass viktig fråga att jag inte ska göra detta arbetet själv, dessutom är jag helt nybörjare på bloggning och behöver hjälp.

Just nu är bloggen under uppbyggnad, Södertäljefallet är upplagt samt en första pollversion. Jag vill nu få feedback på det jag skrivit och på pollen innan jag börjar sprida bloggen mer aktivt. Man kan rösta om man vill, om jag genom feedback ser att pollen behöver göras om så kommer jag, om det går, att föra över rösterna från den gamla till den nya.
Här är bloggen http://20killarmotentjej.wordpress.com/