måndag 3 november 2008

Tala till punkt, Carl Hamilton!

"Det handlar om hur vi svenskar vill leva..."
Carl Hamilton har helt rätt i att folk som inte vill hälsa som folk, kan lämna Sverige och bo som erimiter i jordhålor.
- Är det rasistiskt att vilja skaka hand med en muslim? frågar sig Carl Hamilton i dagens AB? Att Hamilton oartigt ställer frågan över muslimernas huvud, ungefär som man gör med barn, är typisk för 08-eliten...hehe...hur som helst, både riktningen och tonfallet på Hamiltons fråga visar att han talar på tåspetsarna inför den politiskt korrekta 08-mobb som redan tappat kontakten med verkligheten.

Tala klarspråk i stället, Carl Hamilton, tala till punkt:

Att vägra att skaka hand, dvs att följa svenska sedvänjor, är en uppenbart imperialistisk signal: - Vi skiter i era traditioner!


En signal kan man strunta i. Två får en att börja fundera. Ju fler signaler som blottläggs ju tydligare blir mönstret. Det finns hur många bevis som helst på att delar av den islamistiska rörelsen är rasistisk, imperialistisk, kvinnofientlig, intollerant och aggresiv. De svenska intellektuella som fortsätter att stödja denna typ av medeltida samhälle kommer att få det allt svårare. The God Guys will be The Bad Guys!

Allt som sker i dagens Sverige tycks gynna SD
Carl Hamilton har även rätt i att Sverigedemokraterna tjänar på att nedan inslag sänds. Slöjbrudarna på Halal-Tv visar tydligare än nånsin vilken sorts kultur vi har att göra med. Och Jimmie Åkessons partikamrater tillhör det fåtal som påtalar faran i denna kultur. Klart som korvspad att man stödjer SD.

SVT och Eva Hamilton har en stor skuld som ger dessa medeltidstjejer utrymme. Se även: Avgå, Eva Hamilton!Bästa bloggen om Halal-Tv: Muslimska friskolan
Bästa recentionen av Halal-Tv: Hälsingborgs Dagblad
Bästa kritiken av Halal-Tv: Dilsa Demirbag-Sten, Svd
Bästa initiativet: Debatt på torsdag i Svt"Dalia Azzam Kassem: Om du menar att vi ska åka tillbaka till Iran. En svensk som har konverterat till islam och inte vill hälsa, vart ska han eller hon åka tillbaka?
Hamilton: Han ska skaka hand i Sverige. Klarar han inte det så får han bo i en jordhåla, bli eremit.
Dalia Azzam Kassem: Står det i den svenska lagboken?
Hamilton: Det är värre än så är jag rädd. Det handlar om hur vi svenskar vill leva. Det är så vi umgås; vi skakar hand. Det är inte vi som är problemet. Problemet är att ni kommer hit och inte vill skaka hand, då är det faktiskt ni som är problemet."


Ref: Svd HdSvd N24 Resumé Halal-tv exp Exp DN Exp
AB Metro AB TA

2 kommentarer:

Peter Å sa...

Hej!
När jag växte upp som Svensk i Sverige så fick jag lära mig våra Svenska seder och kultur. Jag frågade säkert varför man skulle göra en del saker, medans andra saker kändes väldigt bra och naturligt som tex att man kramades vid möte och avsked. Den Svenska kulturen som är väldigt befriad från religiösa föreskrifter är också väldigt fri att förändras just därför. Det som är bra, tex matkultur eller vissa former av socialt umgänge, inlivas i kulturen och det som är dåligt införlivas inte.
Sverige som det är är just ett land som är öppet och intresserat av förändring om det är positivt, det är det som har gjort att Sverige är framgångsrikt på många områden. Sverige är ett rikt land. Sverige är också ett tollerant land där avvikande beteende och kulturer accepteras, men inom vissa gränser. För om Sverige förlorar sin potential till utveckling pga religiösa föreskrifter och annat så kommer Sverige också förlora sin styrka som tollerant land och framgångsrikt land.
Om man inte gillar den grundläggande Svenska kulturen så ska man inte bo här. Att skaka hand är en sån sak, det är en sådan positiv sak där vi i Sverige har insett och lärt oss att det är ngt bra. Att ge upp ngt bra för att ngn viss minoritet ska få vara som de vill är en bakåtgång och något negativt för Sverige.
Det är klart att om man vill så kan man precis som dessa tjejer gjorde inför Hamilton ”vägra att skaka hand” men då får man också ta konsekvenserna av att inte göra det, dvs att personen du bryter den starka Svenska traditionen med, pga dina egna val, blir avvisande och kommer bemöta dig negativt.
Så därför är min ståndpunkt rätt klar, tycker man om Sverige och vill bo här måste man även äta upp de lite hårdare bitarna av kakan(om det nu finns såna för dig). För du köper nämligen hela kakan när du flyttar hit.
Gillar du inte kakan så får du flytta till det ställe där du kan leva som du vill, där kakan som serveras inte för dig har några hårda bitar.

Jag är medveten om att dessa tjejer var uppväxta i Sverige men det förändrar inte min ståndpunkt då det är traditionen som inte är Svensk.


Med vänliga hälsningar,

Peter Å

237 sa...

Blir nog en härligt öppen debatt imorgon. Ingen hyckleri, ingen censur, inga pekpinnar. Inte alls. *suck*